Online joga casovi

JOGA ZA SVAKOGA

Bez obzira da li ste ranije vežbali ili ne, možete nam se priključiti. Naši online casovi joge prilagodjeni su svima. Grupe su podeljene po nivoima i možete odabrati: časove joge za kičmu i zglobove - jogu za pocetnike ili srednji nivo vežbanja.

BILO KADA, BILO GDE

Naši online casovi joge se održavaju uživo, sa instruktorima, preko ZOOM platforme. Da biste pristupili časovima potreban vam je bilo koji smart uredjaj (računar, telefon, tablet ili TV) i stabilna internet konekcija. Online joga casovi se održavaju u jutarnjim, poslepodnevnim i večernjim satima.

75 MINUTA ZA SEBE

Naši online casovi joge podrazumevaju fizičke vežbe i položaje (asane), vežbe disanja i relaksacione tehnike. Na ovaj holistički način harmonizuju se telo, um i energija donoseći zdravlje i ravnotežu svima organima i telesnim sistemima.

RAZLIČITI CASOVI ONLINE JOGE

Naši casovi online joge nisu uvek isti. Osim toga što su podeljeni po nivoima casovi joge su osmišljeni tako da prate različite vremenske, sezonske, grupne a ponekad i individualne potrebe. Raspored online časova možete pogledati klikom na ikonicu.

JOGA ONLINE – PRIJAVA

Sve što je potrebno da biste se prijavili za naše online joga casove je da popunite formu za prijavu. Formu možete pronaći klikom na plavu ikonicu.