Joga je vanvremenska disciplina koja je nastala na samom početku ljudske civilizacije, a traje i razvija se neprekidno sve do današnjih dana.

Ono sto je čini stalno aktuelnom je njena suština, zadovoljavanje osnovne ljudske potrebe za istraživanjem sebe i upoznavanjem svog tela i uma, kao i potreba za neprekidnim ličnim razvojem i prevazilaženjem sopstvenih ograničenja.

Bg joga centar je 2008 godine osnovala Vesna Kostić sa idejom da unutar užurbanog ritma grada stvori miran i svetao prostor za vežbanje i uživanje koji je podrška za rad na sebi, ljubav prema sebi i slobodan, ispunjen život.

Više informacija o našim časovima.

JOGA BEOGRAD CASOVI

Naši joga casovi se održavaju u svetlom i prijatnom prostoru u Beogradu. Naši joga centri su: Bg joga centar Vračar i Bg joga centar Novi Beograd. Grupe su podeljene po nivoima, od joge za početnike do naprednih grupa.

JOGA ONLINE

Naši online casovi joge se održavaju uživo preko ZOOM platforme i podeljeni su po nivoima: joga za pocetnike, joga za kičmu i zglobove, srednji i napredni nivo. Casovi joge se održavaju u toku celog dana, u prepodnevnim, poslepodnevnim i večernjim terminima.

KORPORATIVNA JOGA

Bg joga centar ima više od dvanaest godina iskustva u organizovanju casova joge, kreiranim u odnosu na potrebe kompanija i organizacija sa kojima smo saradjivali. Naši casovi joge mogu biti u formi: nedeljnih casova, seminara ili radionica.